Voor zaken die zich in deze periode binnen de hervormde gemeente van Elst plaatsvinden kijk op de kerkblad pagina.

Coronavirus

Op basis van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus willen we u weer een update geven over de voortgang van de kerkdiensten en het verdere gemeentewerk.

Regelingen vanaf zondag 20 december:
Afgelopen maandag zijn de maatregelen rondom het coronavirus weer aanzienlijk aangescherpt. Als kerkenraad hebben we daarom besloten om ook onze kerkdiensten en gemeenteleven anders in te vullen.

Als eerste worden vanaf nu tot en met 9 februari 2021 alle fysieke activiteiten buiten de zondagsdienst gestaakt.

Daarnaast gaan we de kerkdiensten online uitvoeren. Om deze diensten vorm te geven zijn er uiteraard wel een aantal personen in de kerk aanwezig. Dit omvat de predikant, koster, organist, beeld/geluidstechnicus, 2 leden van de kerkenraad en de zanggroep.

Dienst op woensdagavond 10 maart i.v.m. de avondklok aanvang 19.00 uur

Doordeweekse activiteiten:

De meeste doordeweekse activiteiten die vanuit de kerk georganiseerd werden komen te vervallen.
Alleen de catechisaties gaan door.

Ik ben met je alle dagen

MattheŁs 28:20

40dagenkalender "Ik ben er voor jou"

AVG Status | Disclaimer