Voor zaken die zich in deze periode binnen de hervormde gemeente van Elst plaatsvinden kijk op de kerkblad pagina.

Schoolkerkdienst

Zondagochtend 3 juli hopen we weer de jaarlijkse schoolkerkdienst te houden in Elst. Thema dit jaar is ‘Esther’. De leerlingen van het Visnet in Elst behandelen in de week voorafgaand aan de schoolkerkdienst het thema en maken verschillende knutselwerkjes hierover. Dominee Hoff zal de preek houden over Esther en zich speciaal richten op kinderen. Daarnaast worden de knutselwerken bij de ingang van de kerk opgehangen.
We nodigen daarom ook in het bijzonder de kinderen uit om deze kerkdienst te bezoeken.

Coronavirus

Op basis van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus willen we u weer een update geven over de voortgang van de kerkdiensten en het verdere gemeentewerk.

Aanmelden voor de diensten.

De kerkdiensten mogen weer bezocht worden zonder je te hoeven aanmelden.
Wel willen we u vragen om voorzichtig te blijven, in de diensten doen we dit als volgt:
- De achterste 3 banken aan de parkeerplaatszijde zullen nog steeds om en om gebruikt worden. Iedereen die afstand wil houden kan van deze banken gebruik maken.
- De resterende banken mogen allemaal gebruikt worden, maar zoek alstublieft de ruimte, gebruik ook de voorste banken in de kerk.

Voor hen die thuis blijven is er de mogelijkheid om de diensten mee te kijken en te luisteren via kerkdienstgemist.nl.

Ik ben met je alle dagen

MattheŁs 28:20

AVG Status | Disclaimer