Voor zaken die zich in deze periode binnen de hervormde gemeente van Elst plaatsvinden kijk op de kerkblad pagina.

Coronavirus

Op basis van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus willen we u weer een update geven over de voortgang van de kerkdiensten en het verdere gemeentewerk.

Aanmelden voor de diensten.

Op advies van de Protestantse Kerk betreffende is de inrichting van de diensten gewijzigd. Het nieuwe protocol houdt in dat er weer 30 personen de kerkdiensten mogen bezoeken. Dit is exclusief de medewerkers aan de dienst.

De kerkenraad heeft besloten om zich hieraan te conformeren. Er is tijdens de morgendiensten oppas voor de kleine kinderen in ‘PniŽl’. U kunt zich voor de diensten aanmelden bij de scriba, ouderling S. Flipse, via e-mail scriba@hervormd-elst.nl of telefonisch op 06-38945870.
Het is begrijpelijk dat niet iedereen die dit graag wil alle diensten weer kan bezoeken, maar we hopen dat velen weer van deze mogelijkheid gebruik zullen en kunnen maken.
Voor hen die thuis meekijken en -luisteren is het fijn om (letterlijk) te zien dat de uitzending van de diensten via kerkdienstgemist.nl erg goed verloopt en de apparatuur naar wens functioneert.

Doordeweekse activiteiten:

De meeste doordeweekse activiteiten die vanuit de kerk georganiseerd werden komen te vervallen.

Ik ben met je alle dagen

MattheŁs 28:20

AVG Status | Disclaimer