Voor zaken die zich in deze periode binnen de hervormde gemeente van Elst plaatsvinden kijk op de kerkblad pagina.

Gemeentedag 2022: zaterdag 10 september

Coronavirus

Op basis van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus willen we u weer een update geven over de voortgang van de kerkdiensten en het verdere gemeentewerk.

Aanmelden voor de diensten.

De kerkdiensten mogen weer bezocht worden zonder je te hoeven aanmelden.
Wel willen we u vragen om voorzichtig te blijven, in de diensten doen we dit als volgt:
- De achterste 3 banken aan de parkeerplaatszijde zullen nog steeds om en om gebruikt worden. Iedereen die afstand wil houden kan van deze banken gebruik maken.
- De resterende banken mogen allemaal gebruikt worden, maar zoek alstublieft de ruimte, gebruik ook de voorste banken in de kerk.

Voor hen die thuis blijven is er de mogelijkheid om de diensten mee te kijken en te luisteren via kerkdienstgemist.nl.

Ik ben met je alle dagen

MattheŁs 28:20

AVG Status | Disclaimer