Rommelmarkt

Wanneer je alvast artikelen wilt bekijken of kopen klik hier

Marktdag 2022 – zaterdag 3 september

Op DV zaterdag 3 september vindt, na een Corona-stop van 2 jaar, weer de traditionele marktdag plaats bij de kerk. De in 2019 opgeleverde schuur achter de kerk staat boordevol met spullen die wachten op een 2e of 3e kans. We hopen weer op een geslaagde dag, met mooi weer en veel bezoekers. Natuurlijk bent u als klant of gast van harte welkom op de marktdag! De opening vindt plaats om 8.30 uur, de marktdag wordt afgesloten om 16.00 uur.

Wat is er allemaal te doen?

De marktdag draait natuurlijk in eerste instantie om de rommelmarkt Ún de loterij. Dat zijn 2 onmisbare elementen die al jaren voor veel bezoekers zorgen. Maar ook voor de inwendige mens wordt weer goed gezorgd, er is voldoende te eten en te drinken en er wordt fruit en (krenten)brood verkocht om mee naar huis te nemen. Planten en bloemen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Voor de kinderen is er een springkussen en worden er spellen en workshops gedaan. En er staan diverse goede doelen die zich presenteren aan het publiek. De opbrengst van de marktdag wordt verdeeld onder de goede doelen, de kerk en het hoofddoel van dit jaar: Stichting Gave.

Sponsors

Ook dit jaar zijn er weer vele bestaande maar ook nieuwe sponsors bereid gevonden een bijdrage te leveren aan de marktdag, bijvoorbeeld door de drukkosten voor de flyers te sponsoren of de taarten voor de verloting. Wilt u nog sponsoren, meldt u dan snel bij de commissie: rommelmarkt@hervormd-elst.nl

Vrijwilligers gevraagd

Deze dag wordt georganiseerd door een vaste marktdagcommissie. Maar, op de dag zelf en de dag ervoor, zijn er altijd vele handjes extra welkom om alles op te bouwen en weer op te ruimen. Daarom doet de marktdagcommissie een beroep op u en jou om mee te komen helpen. De ervaring leerde in het verleden dat hier altijd gehoor aan is gegeven. Meehelpen in welke vorm dan ook wordt erg op prijs gesteld. Dit kan bijvoorbeeld op vrijdag 2 september bij het inrichten van de kramen (middag?), zaterdag overdag vanaf 7.45 uur en / of aan het einde van de middag (vanaf 16.00 uur) bij het opruimen. Ook voor het rondbrengen van de flyers eind augustus is nog hulp welkom. Informatie of aanmelden graag bij de commissie via rommelmarkt@hervormd-elst.nl of bij 1 van de commissieleden. Alvast hartelijk bedankt voor de hulp!

We zijn ook op
facebook te volgen.