Rommelmarkt

 

 

Wanneer je alvast artikelen wilt bekijken of kopen klik hier

Op elke 2e zaterdag van de maand is er gelegenheid om spullen in te leveren voor de rommelmarkt Heeft u iets bruikbaars in de vorm van 2de hands kleding, klein meubilair (geen grote meubels), boeken, platen, speelgoed, gereedschap, klein elektronica (geen computers en grote TV’s), snuisterijen, huishoudelijke spullen, etc…? U kunt het tussen 9.00 en 11.00 uur inleveren bij de schuur achter de kerk.

 

Vriendelijk verzoeken wij u om rekening te houden met de geldende coronaregelgeving.

 

Op de website van onze gemeente,

www.hervormd-elst.nl, wordt onder het kopje ‘Rommelmarkt’ het bovenstaande ook vermeld. Hier kun je echter doorlinken naar onze Facebookpagina en ook naar de pagina op Marktplaats. Op deze laatste pagina bieden we steeds allerlei nieuw ontvangen artikelen aan. Wanneer u alvast artikelen wilt bekijken of kopen hebt u daar altijd de eerste keus!

 

Helaas hebben we, gezien de huidige situatie, opnieuw moeten besluiten dat de rommelmarkt, die gepland stond voor D.V. a.s. september, ook dit jaar niet door kan gaan. Om toch onze gemeente financieel te ondersteunen zijn we aan het onderzoeken of er de mogelijkheid bestaat dat we wel de verloting mogen organiseren. Mochten we hier een vergunning voor krijgen dan zullen we dus binnen niet al te lange tijd de loten voor verkoop aan gaan bieden. De trekking zal dan zijn op D.V. zaterdag 9 oktober a.s.

Met vriendelijke groet, de RommelmarktcommissieWe zijn ook op
facebook te volgen.