Kringwerk

 

Bijbelkring

Woensdagavond 4 oktober is de eerste Bijbelkring van het nieuwe seizoen geweest. Na een interessante Bijbelstudie is er afgesproken om komend seizoen het Bijbelboek Johannes te behandelen. De volgende data zijn: 15 november, 6 december, 10 januari, 31 januari, 28 februari, 20 maart, 10 april. De bijeenkomsten vinden plaats om 20.00 uur in PniŽl. We zien weer uit naar leerzame avonden!

 

Seniorenmiddag

Op vrijdag 20 oktober was er seniorenmiddag. Deze keer, vanwege een aantal zieken, wat minder bezocht maar desondanks was het toch een fijne middag.

We stonden een moment stil bij de vreselijke gebeurtenissen in IsraŽl. Wat wordt dat volk van God in het land dat van Hem is, toch vreselijk geplaagd! En dat zal zo blijven, weten we uit Gods Woord, totdat ook dit volk zich tot de Heere bekeerd. We mogen ook met hen uitzien naar de komst van de Heere Jezus.

Na de koffie met cake, aangeboden door Ada Baars, die jarig was geweest, deelde Steef v.d. Oosterkamp grote platen uit waar een tekening opstond van een boerenerf met daarin verstopt 45 spreekwoorden. Deze moesten we opzoeken en dat viel waarachtig nog tegen. Tussendoor was er koffie met een chocolaatje, daarna werd de einduitslag bekend gemaakt. Enkelen hadden zelfs meer dan 45 spreekwoorden gevonden. Kortom, een reuze gezellige middag, een middag die u als senior vast ook aanspreekt. Ook de senioren uit Rhenen zijn van harte uitgenodigd! Kom gewoon een keertje kijken, u hoeft niets te doen dan alleen de sfeer proeven. Het is meestal op de derde vrijdagmiddag van elke maand, we beginnen om 14.30. Maar luistert u vooral naar de afkondigingen!

Heel graag tot de volgende maand, D.V. 17 november. Informatie of opmerkingen:

senioren@hervormd-elst.nl of mobiel 06-10905099       Namens allen, Peter Kits

 

Zondagavondbijbelkring

Op zondagavond 12 november komt de zondagavond- bijbelkring weer bij elkaar, deze keer bij Martijn Borst, de Kieviet 4. Aan de orde van bespreking is Genesis 13. Van harte welkom.