Kerkenraadsvergadering

Op de kerkenraadsvergadering van 21 mei gaf Goof Pitlo een terugkoppeling van het bezoek dat hij met de voorzitter van Bethel Rhenen gebracht heeft aan dominee Olie bij het uitbrengen van het beroep. Verder is er teruggeblikt op het kamp van jeugdclub Switch. Het was een mooi en waardevol kamp waarin goede gesprekken zijn gevoerd over het geloof. Daarnaast is de introductie van het zingen van een lied uit bundel de Weerklank geŰvalueerd. Wij ervaren dat het zingen van het lied goed wordt opgepakt. Tenslotte is er gesproken over de invulling van de catechisatie voor aankomend seizoen. Helaas is het nog niet eenvoudig om dit in te vullen. Op verschillende plekken is de vraag uitgezet, maar tot op heden heeft het nog niet geleid tot een invulling.

De volgende kerkenraadsvergadering staat gepland op 2 juli.

Beroepingswerk

Dinsdag 7 mei was de gemeenteavond over het voorgestelde beroep op ds. Olie uit Delft. Met grote dankbaarheid kunnen we mededelen dat beide gemeentes unaniem vˇˇr het uitbrengen van een beroep op dominee Olie hebben gestemd. Ook zijn er geen bezwaren tegen de gelopen procedure ingebracht. We ervaren het als Gods zegen dat we dit beroep door mogen zetten. Zaterdag 25 mei zal ds. Olie kennis komen maken met onze gemeente tijdens de barbecue op de gemeentedag. Tot 3 juni heeft ds. Olie de tijd om het beroep in overweging te nemen. Wilt u dit beroep mee nemen in uw persoonlijke gebeden? Het zou ook mooi zijn om ds. Olie een hart onder de riem te steken door het sturen van een email of kaartje.
Adres gegevens kunt op opvragen bij de scriba.