Huwelijksaankondiging

Op vrijdag 20 mei 2022 hopen Anthony van Arkel en

Romy Matthijs met elkaar in het huwelijk te treden. De trouwdienst wordt gehouden om 14.30 uur in onze eigen kerk in Elst. Dominee Hoff zal de dienst leiden. Anthony en Romy wonen aan de Amerongerwetering 3 in Leersum.  Wij feliciteren Anthony en Romy heel hartelijk met hun voorgenomen huwelijk en wensen hen een hele goede en mooie trouwdag toe en Gods Zegen over hun huwelijk! Ook hun ouders en verdere familie betrekken wij in deze felicitatie.

Traject toekomstvisie

Tijdens de gemeenteavond over de visitatie hebben wij aangekondigd een traject te willen starten om een toekomstvisie voor de kerk op te stellen. Binnen de kerkenraad hebben we een werkgroep gestart die hier invulling aan gaat geven waarbij ook zal worden nagedacht hoe de gemeente bij dit proces betrokken kan worden.

Zodra er meer bekend is over het proces dat we willen doorlopen, brengen wij u op de hoogte. Mocht u ideeŽn hebben, zowel over het proces als over de inhoud, laat het ons dan vooral weten.