Jeugdwerk

Catechisatie

Even voorstellen:

Beste mensen van de Hervormde kerk te Elst,

Wat leuk dat ik mezelf aan u en aan jou mag voorstellen! Wie ben ik? Mijn naam is Hans van Veldhuijzen, 31 jaar oud, geboren in Zeist en opgegroeid in Houten. Van jongs af aan had ik het verlangen om later dominee of zendeling te worden. En nu mag ik kerkelijk werker bij de Oude kerk in Veenendaal zijn. God is goed en groot; dwars door het onmogelijke komt Hij tot Zijn doel en eer!

Daarnaast mag ik de catechisaties in Elst vorm gaan geven. Ik zie erg uit naar de ontmoeting en gesprekken met de jongeren.

In mijn jeugd heb ik veel gelezen in de kinderbijbel en in boeken over de kerkgeschiedenis. Nog steeds heeft de Bijbel mijn hart. Daarnaast ontspan ik door soms stukjes uit het politieke debat terug te kijken, volg ik soms de gebeurtenissen in IsraŽl en houd ik van filmpjes over grote steden in de wereld.

In Veenendaal heb ik mijn huidige verloofde leren kennen met wie ik veel van mijn vrije tijd door breng. Daarnaast onderhoud ik een goede band met mijn familie en vrienden uit de omgeving van Utrecht.

Ik hoop dat ik tijdens mijn verblijf in Elst nieuwe contacten mag opdoen en tot zegen mag zijn voor de gemeente. Dit zodat Zijn Naam eer zal mogen krijgen!

Hans van Veldhuijzen