Kringwerk

Gebedskring
In onze gemeente komen we n keer per maand bij elkaar om als groep met elkaar te bidden en voorbede te doen voor o.a. onze gemeente. We bidden onder andere ook voor de zieken, de jeugd en alle overige zaken die gebed nodig hebben. Op deze plaats nodigen wij jullie van harte uit om deel te nemen aan de gebedsgroep. Wij zouden het fijn vinden als er nieuwe bidders bij zouden komen en de groep komen versterken. Het eerst volgende gebedsuur is op 12 september om

20:00 uur - Schoolweg 16!

Bijbelkring

Begin oktober gaat de bijbelkring weer van start. Ook dit seizoen weer onder leiding van Anneke van Maanen. We vinden het fijn dat ze dit wil doen. We gaan verder met de behandeling van het bijbelboek Matthes, dat we dit seizoen hopen af te ronden.

Op het moment van schrijven zijn de exacte data nog niet bekend. In het volgende kerkblad zullen deze worden vermeld.

We hopen u en jou allemaal weer te ontmoeten en uiteraard rekenen we ook op veel nieuwe deelnemers tijdens deze leerzame avonden!

Seniorenmiddag

Na een zomer met veel zon en gelukkig ook gedurig wat regen kunnen we goed merken dat de dagen flink korten. Nog even en het is om 21.00 uur al bijna donker.

Dan gaan onze gedachten onwillekeurig uit naar het verenigingsleven dat weer begint in de gemeente. Voor de ouderen is dat o.a. de seniorenmiddag, die op de derde vrijdag van de maand gehouden zal worden.

De leiding probeert steeds weer om een spreker uit te nodigen, die ons iets vertelt of laat zien op maatschappelijk gebied of over de cultuur en de natuur. Maar eerst is er een korte meditatie door de dominee of Jan van der Vlies. Er is ook volop gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te spreken en met elkaar mee te leven.

De leeftijd van degenen die trouw komen is van ongeveer 65 jaar tot in de 90 jaar! Bent u nog niet zo oud maar lijkt het u fijn om eens niet zelf iets te hoeven doen maar u te laten verwennen door ontspannen te luisteren? Dan bent u van harte welkom in ‘Pnil’ achter de Hervormde Kerk.

De eerste middag is D.V. 20 september om 14.30 uur tot 16.30 uur. Dan hopen we elkaar weer te ontmoeten. We zien graag nieuwe gezichten en hopen op fijne seniorenmiddagen. Tot dan!