Jeugdwerk

 

Op 19 december 2018 hebben we met de clubs een kerstviering gehouden. Met ouders, opa’s en oma’s en de ouderen van de gemeente. Iedereen werd verwelkomd met een kop warme chocomel of koffie met wat lekkers.

Nadat iedereen een plekje had uitgezocht, werden we welkom geheten en hebben we gebeden om een fijne avond met elkaar.

Daarna hebben we ‘Komt allen tezamen’ gezongen. Het eerste gedeelte van de verzen heeft Sanne solo gezongen en met z`n allen het refrein.

Daarna hebben de kinderen en de leiding ‘Eeuwen geleden’ gezongen.

Het kerstevangelie werd voorgelezen door Rhodé, Rachel, Sanne en Merle uit de Samenleesbijbel.


We mochten ook naar een gedicht en een kerstverhaal luisteren. Na nog een lied gezongen te hebben, mocht iedereen zijn jas aantrekken, want we gingen naar buiten naar de vuurkorven. Er werden nog wat stoelen buiten bij het vuur gezet en er werden heerlijke erwtensoep en broodjes knakworst uitgedeeld, wat men zich goed liet smaken. Bij het warme vuur hebben we nog een aantal kerstliederen gezongen. De jeugdouderling heeft deze avond afgesloten met dankgebed. En tot slot hebben we het ‘Ere zij God’ nog gezongen. De kinderen kregen nog allemaal een dagboekje mee en de aanwezigen een mooie kaart en een aardigheidje. Deze avond stond in het teken van de geboorte van de Heere Jezus, Die op aarde is gekomen voor onze zonden. We kijken terug op een mooie avond, waar jong en oud aanwezig was.

Namens de leiding en kinderen wensen wij u nog een gezegend en gezond 2019.

 

  

Revive

Wij kijken terug op een heel leuk en geslaagd eerste seizoenshelft van Revive. De groep is behoorlijk gegroeid en daar zijn we heel blij mee. We hebben een aantal reuze gezellige avonden gehad met als een van de hoogtepunten het Sinterklaasspel. Pronkstuk dit jaar was een mini barbecue, die door velen gewild was, maar uiteindelijk maar door één iemand mee naar huis mocht worden genomen.
Op 29 december hebben we een slotavond gehad bij de familie Haalboom thuis. Gezellig de vuurkorven aan, warme chocomelk en heerlijke soep. En tussendoor lekker darten en sjoelen. En nu beginnen we weer aan de tweede seizoenshelft van Revive. Aanstaande zaterdag 26 januari ben je weer (of voor het eerst misschien) van harte welkom om 19:30 uur in Pniël.

 

Groeten, André, Jan en Jolanda.