Jeugdwerk

 


 

 

We hopen het komende jaar gewoon weer te starten met een nieuw clubseizoen! We hebben er erg veel zin in om jullie allemaal weer te zien en te spreken.

De 1e vergadering is alweer geweest en plannen zijn gemaakt!

We trappen dit seizoen af met een gezellige startavond. Iedereen van groep 4 tot en met voortgezet onderwijs 2e klas is welkom.

 

Wanneer: woensdag 16 september 2020

Waar: het ei-veld voor het Bestegoed

Tijd: 18:30-20:00

Wat: GEHEIM!!!!  😊

Kosten: geen

 

We vragen aan de ouders om de maatregelen omtrent het coronavirus in acht te nemen. Gaat u na het brengen van uw kind(eren) gelijk weer naar huis s.v.p.

Wij als leiding zorgen voor voldoende afstand tot de kinderen en elkaar tijdens de activiteit. Om acht uur kunt u uw kind(eren) weer ophalen. We vragen u dan om dit zo kort mogelijk te houden. Is uw kind verkouden of zijn er in het gezin leden met het virus, dan vragen wij u uw kind thuis te houden.

Samen zorgen we ervoor dat we dit clubseizoen op een leuke en veilige manier kunnen starten!

Tot woensdag 16 september!!!!!!!!!

Alle leiding van jeugdclub Switch!
 

Revive
Het Revive seizoen gaat weer beginnen! De eerste avond zal zijn op zaterdag 26 september. Iedereen vanaf ongeveer 15 jaar (VO3) is van harte welkom. Revive is een jongerenclub binnen onze gemeente en staat voor een hoop gezelligheid, goede gesprekken en een leuke avond bij elkaar zitten. We starten relaxed met wat drinken en iets lekkers. Als de meesten binnen zijn, hebben we een korte inleiding. Aan de hand van de Bijbel proberen we na te denken over actuele onderwerpen of jullie kiezen een onderwerp waar we het over gaan hebben (uiteraard van tevoren doorgegeven). Daarna doen we vaak een spel onder het genot van wat te eten en te drinken. Ook hebben we zo nu en dan een activiteit of gaan we ergens heen. We hopen bij de start weer wat nieuwe jongeren te verwelkomen, dus bij deze is iedereen van harte uitgenodigd. We starten op 

26 september om 20:00 uur. De avond duurt tot ongeveer 22:30 uur. Locatie: de zolder van ‘PniŽl’.

Tot dan! 

Andrť, Jan & Jolanda