Diaconie
 

Opbrengsten

Op het moment van schrijven waren de collectes van oktober nog niet geteld.


                Collecten november

    Datum

Doel

03-11-2019

 Diaconie

03-11-2019

 GZB Najaarszendingscollecte

24-11-2019

 Stichting Eleos

 

Afbeeldingsresultaat voor eleos logo

 

Eleos is specialist in de christelijke geestelijke gezondheidszorg. We doen ons werk volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Maar er is iets dat Eleos bijzonder maakt. Wij doen ons werk namelijk ook vanuit ons geloof in God. We geloven dat hij de Maker van het leven is en ons beter kent dan wie dan ook. Bij Eleos werken we vanuit de overtuiging dat geloof en psychisch functioneren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Vanuit dit geloof maken we contact met de persoon.

 

Vanuit ons geloof in God werken we samen aan herstel. We zijn daarbij overtuigd van de kracht van sociale verbanden zoals gezin, school en kerk. We gaan met de persoon aan het werk op alle terreinen van het leven waarbij hij of zij hulp nodig heeft. We bieden hiervoor behandeling, specialistische begeleiding thuis of hulp in één van onze herstelcentra.

 

Bij Eleos zijn we niet van grote woorden. Die helpen je niet, kleine stapjes wel. We kijken goed naar wat bij de persoon past. En helpen hem of haar om afscheid te nemen van oude gewoonten in het gedrag, om relaties te herstellen, of om de problemen hanteerbaarder te maken zodat men  ze kan verdragen en ze het leven niet meer overweldigen. We blijven bij de persoon zo kort als kan, maar zo lang als nodig is. Zodat er ruimte kan worden gemaakt voor een volgende stap.