Collecte Open Doors 17 juni

Op 17 juni a.s. is er een extra collecte die bestemd is voor het werk van de stichting Open Doors.

Op de bres staan voor vervolgde christenen: dat is wat Open Doors doet. Het is een interkerkelijke stichting die  vervolgde christenen steunt ongeacht hun kerkelijke gezindte.

Hun doelstelling omschrijft Open Doors als volgt:

‘Open Doors wil vervolgde christenen wereldwijd versterken. Toerusten en aanmoedigen tot wereldevangelisatie. Dit doen we door gebed en:

·         we verspreiden Bijbels, Bijbelstudiematerialen en andere communicatiemiddelen.

Ook voorzien we in kaderopleidingen en verlenen we praktische hulp.

·         in bedreigde en onstabiele gebieden bereiden we christenen voor op mogelijke vervolging en lijden.

·         christenen in de vrije wereld lichten we voor over vervolging, zodat ze met vervolgde christenen meevoelen en hen actief helpen.

Dit doen we omdat we geloven dat, wanneer één lid lijdt, alle andere leden meelijden (1 Kor. 12: 26). Ook geloven we in Jezus’ opdracht om alle volken tot Zijn leerlingen te maken.’

Het behoeft geen verder betoog dat we deze collecte heel hartelijk aanbevelen!

Open Doors Magazine

Open-Doors-coverOntdek meer over vervolgde christenen en het werk van Open Doors. In het gratis Open Doors Magazine vind je persoonlijke verhalen en achtergrondartikelen. Ook vertellen we over onze activiteiten en de impact van ons werk.
Het magazine verschijnt zes keer per jaar, inclusief gebedskalender met gebedspunten voor elke dag. Meld je nu aan op de website www.opendoors.nl en ontvang het magazine gratis.