Algemeen nieuws

Dank gemeenteleden Hervormde gemeente Elst

Wat zijn we weer (opnieuw) verrast door de vele kaartjes en schouderklopjes van u allen. We gingen de tijd van bestralingen in i.v.m. de prostaatkanker die bij mij (Peter) was ontdekt. Dit loopt door tot 14 december a.s., in de hoop dat de radioloog daarna kan zeggen: u bent schoon!

We hopen op en bidden voor een goed resultaat. U allen heel veel dank voor de gebeden, wel of niet ondersteund met een kaartje /schouderklopje!

Het doet ons heel goed; dank daarvoor!

Nicolien en Peter Kits, Schoolweg 67

Bedankt

Heel hartelijk bedankt voor alle felicitaties, kaarten en berichtjes die wij ontvingen i.v.m. ons 40-jarig huwelijksjubileum. Het was fijn te ervaren dat je deel uitmaakt van een betrokken gemeente.

Dik en Marja Druijff

Bedankt

Beste gemeenteleden,

Heel erg bedankt voor de kaartjes die we mochten ontvangen na de geboorte van Ben.

We zijn dankbaar om te zien dat Ben, hoe klein hij is,

al in de gemeente is opgenomen.

Rianne, Paul en Ben Groothedde

EthiopiŽ

Beste gemeenteleden,
Ik ben ondertussen terug uit EthiopiŽ. Wat een bijzondere maar ook heftige reis was het. We hebben zoveel gezien en meegemaakt.
EthiopiŽ is het enige Afrikaanse land dat nooit een kolonie is geweest en daarom zijn er amper invloeden van buitenaf.
We zijn naar verschillende ziekenhuizen en instellingen geweest. De omstandigheden waren erg slecht. De wachtlijsten zijn erg lang en wanneer iemand dan eindelijk naar het ziekenhuis kan is het vaak al te laat. Daarnaast zijn er veel te weinig middelen.

Van het geld zijn spullen voor brandwondencentrum Yekatit 12 gekocht, onderdeel van Governmental Hospital. Het ging voor dit ziekenhuis vooral om eenvoudige spullen, zoals verband en spullen voor hygiŽne, want zelfs daar is een groot gebrek aan. Verder voor het Black Lion Hospital een ecg apparaat, bloeddrukmeters en andere spullen. Deze spullen kunnen ze zo hard gebruiken. Nogmaals hartelijk dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen!

Saskia Velker

Inzameling t.b.v. rommelmarkt

Op zaterdag 8 december is er weer gelegenheid om spullen in te leveren voor de rommelmarkt in september. Heeft u iets bruikbaars in de vorm van 2de hands kleding, klein meubilair (geen grote meubels), boeken, platen, speelgoed, gereedschap, klein elektronica (geen computers en grote TV’s), snuisterijen, huishoudelijke spullen, etc…? U kunt het op de hiervoor genoemde zaterdag tussen 11.00 en 12.00 uur inleveren op het parkeerterrein achter de kerk.

Met vriendelijke groet,

De Rommelmarktcommissie

Derde zaterdag van de maand: tuinonderhoud kerk

Op 15 december van 09.00 tot 12.00 uur is het weer zover.

Dus kan iedereen zich weer aanmelden bij Peter van Middendorp. E-mail: pvmiddendorp@gmail.com of  telefonisch: 06-10397238.